Apartmani Dora

Provedite ljeto kod nas

O nama

Jedan od apartmana ima natkrivenu terasu i balkon. Kompletno dvorište je opločeno prirodnim benkovačkim kamenom. U sklopu dvorišta nalaze se dva kamena stola sa hrastovim klupama,podest za bazen za djecu, dva velika ražnja (roštilja) sa radnim stolom, u sklopu je i veliki parking. Gornji Karin je malo mjesto smješteno uz karinsko more. Tu su i veliki gradovi Zadar, Šibenik, Vir, Nin, Vodice, Zaton itd. Nedaleko su nacionalni parkovi Krka, Paklenica, Kornati, Cerovačke pećine, park prirode Velebit, Vransko jezero pogodno za ribolov, kanjon rijeke Krke i kanjon rijeke Zrmanje koji je pogodan za rafting. U mjestu se nalazi Franjevački samostan iz 15 st. i rijeka Karišnica koja se ulijeva u Karinsko more, kamene mlinice, vodopadi rijeke bijele,prirodno ljekovito blato (sumporno). Dijelovi karinskog podmorja prekriveni su ljekovitim muljem koji se koristi za razne reumatske bolesti, mjesto je poznato po ljekovitom bilju. Velebit, more i borove šume daju nam odličnu klimu, u blizini nema nikakvih tvornica pa je zrak jako čist. U blizini se nalaze biciklističke staze, ugostiteljski objekti, dućani, pošta. Udaljenost do aerodroma iznosi 20 km a do autobusnog kolodvora 12 km.

Cijena

Noćenje u jednome od tri apartmana u sezoni iznosi 65 eura, a izvan sezone 40 eura. U apartmanu može boraviti 1 do 6 osoba, za više od 6 osoba cijena 10 eura po osobi. U cijenu nije uključena boravišna pristojba 7 kn po osobi, za djecu od 12 do 18 godina iznosi 6 kune, djeca do 12 godina ne plaćaju.

Mogućnost korištenja:

posteljina, ručnici, posuđe, kuhinjske krpe, parking, satelitska televizija, roštilj, praonica rublja, dječja kolica, nosilica za bebu, dva kinderbeta.